design

“Suntem calauza ta intr-o lume minunata, in care imaginatia nu are limite”

Design interactiv

Ne vom cunoaste clientul si vom aborda nevoia lui, i-i vom da forma si vom contura misiunea noastra.

Ne asigurăm că preiectele noastre de design sunt o expresie autentică a cerințelor și aspirațiilor clientului nostrum, iar printr-o abordare colaborativa si comunicativa vom fi mereu siguri ca suntem pe drumul corect. Fiecare proiect de design interior este unic si se naste din simbioza dintre asteptarile clientului  si creativitatea echipei noastre.

Managementul achizitiilor

Fiecare proiect de design este preluat de un manager de proiect din echipa noastra, cu misiunea de a oferi designerilor toate informatiile necesare despre produsele dorite in proiect, oferteaza aceste produse clientilor si asigura organizarea livrarilor in conformitate cu exigentele si evolutia santierului, dar si colaborativ cu furnizorii. Acest serviciu pe care-l oferim elimina mult stress pentru clientii nostrii si asigura fluiditate si coerenta in derularea si evolutia proiectelor de design.  

Gestiune unitara
Avem relatii cu sute  de furnizori pentru a construi o rețea extinsă de furnizori și producători de încredere, astfel încât să vă putem oferi cea mai bună solutie, indiferent de amploarea proiectului. Echipa noastră dedicată vă oferă un singur loc in care se rezolva toate aspectele proiectului, de la conceptualizare până la livrare.
Abordare flexibila
Experienta ne spune ca singurul drum spre un proiect de succes este comunicarea eficienta. Suntem mereu atenti la parerea clientului in fiecare etapa a dezvoltarii proiectului si adaptam solutiile in functie de aceasta. Echipa noastră cunoaște în profunzime întregul proces si poate identifica orice riscuri potențiale de la început și poate găsi soluții viabile, indiferent de dimensiunea sau locația proiectului.
Expertiza noastra

Echipa noastră oferă consultanta cu privire la toate etapele ciclului de viață al proiectului dumneavoastră, sfaturi privind bugetele și strategiile de aprovizionare sau planificarea detaliată a designului încă din fazele incipiente. Impletind expertiza noastră în design interior cu cunoștințele noastre extinse despre achiziționarea și instalarea diverselor materiale si obiecte, identificam și eliminam costurile nedorite, oferind în același timp soluții practice, astfel încât să obțineți cea mai bună valoare pentru investiția dvs. cu rezultate remarcabile de fiecare dată.